مرکز دانلود فایل یک فایل

اطلاعیه فروشگاه

در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود.ضمنا برای اینکه راحت تر محصول مورد نظرتون رو پیدا کنید از قسمت (جستجوی محصولات) بالای صفحه استفاده کنید. با تشکر

دانلود مقاله کامل درباره بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي

دانلود مقاله کامل درباره بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي

 

 

 

 

 

 

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه :41

 

بخشی از متن مقاله

بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 - ويژگيها و روشهاي آزمون

   مقدمه

 پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است .

 استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است .

  1 ـ هدف و دامنه كاربرد

 هدف از تدوين اين استاندارد ارائه ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي مي‏باشد .

  2 ـ تعاريف و اصطلاحات

 در اين استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير به كار برده مي‏شود :

 2 ـ 1 ـ بنزوات سديم 2

 بنزوات سديم ماده‏اي است شيميائي با فرمول C6H5COONa و وزن ملكولي 144/1 كه مصرف آن در مواد غذائي با اسيديته بالا مي‏تواند از رشد باكتريها , كپكها و مخمرها ( قارچها ) جلوگيري نمايد و به اين لحاظ در بعضي از مواد غذائي كه مصرف آن مجاز شناخته شده است به كار مي‏رود . اين ماده به سه شكل گرد , دانه و يا پركهاي بلورين 3 در بازار عرضه مي‏شود .

 2 ـ 2 ـ محموله 4

 محموله مقداري از كالاست كه طبق يك قرارداد در يك نوبت حمل و تحويل مي‏شود . يك محموله مي‏تواند شامل يك يا چند بهر باشد .

 2 ـ 3 ـ بهر 5

 در يك محموله واحد , تمامي بسته هايي كه از نظر اندازه و محتوي يكسان بوده و از يك پخت 6 واحد تشكيل شده باشد را يك بهر مي‏گويند . اگر يك محموله از پختهاي مختلفي تشكيل شده باشد بسته‏هاي متعلق به پخت يكسان باهم گروه بندي شده و هر گروهي يك بهر جداگانه را تشكيل مي‏دهد .

  3 ـ ويژگيها

 بنزوات مورد مصرف در صنايع غذائي بايد داراي ويژگيهاي زير باشد :

 3 ـ 1 ـ ويژگيهاي فيزيكي

 3 ـ 1 ـ 1 ـ قابليت انحلال

 قابليت انحلال بنزوات سديم در آب مقطر و اتانل بايد طبق بند 7 ـ 2 ـ 1 اين استاندارد باشد .

 3 ـ 1 ـ 2 ـ دامنه ذوب

 دامنه ذوب اسيد بنزويك حاصل از تركيب بنزوات سديم با اسيد كلريدريك بين 121/5 تا 123/5 درجه سلسيوس مي‏باشد ( روش آزمون طبق بند 7 ـ 1 ـ 1)

 3 ـ 2 ـ ويژگيهاي شيميائي

 ويژگيهاي شيميائي بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي بايد طبق جدول شماره 1 باشد .

  4 ـ بسته‏ بندي

 بنزوات سديم بايد در بسته‏هاي كاملا مسدود و نفوذناپذير بسته‏بندي شود .

 جنس موادي كه براي بسته‏بندي بنزوات سديم به كار مي‏رود بايد داراي استحكام كافي باشد به نحوي كه از نظر جابجايي , ضربه پذيري و تغييرات كيفي سلامت محصول را تضمين نمايد .

 حداكثر مقدار بنزوات سديم در يك بسته نبايد از 25 كيلوگرم بيشتر باشد .

  5 ـ نشانه گذاري

 نشانه‏هاي زير بايد روي هر بسته بنزوات سديم نوشته شود :

 - نام كالا

 - عبارت " مناسب براي مصرف صنايع غذائي " 7

 - نام و نشاني توليدكننده

 - وزن خالص

 - تاريخ و شماره سري ساخت

 - شرايط نگهداري

  6 ـ نمونه برداري

 6 ـ 1 ـ نكات كلي در مورد نمونه برداري

 6 ـ 1 ـ 1 ـ نمونه‏ها بايد در محلي محفوظ از رطوبت , گردو خاك و دوده برداشته شود .

 6 ـ 1 ـ 2 ـ وسيله نمونه برداري بايد تميز و خشك باشد .

 6 ـ 1 ـ 3 ـ احتياطهاي لازم براي حفاظت نمونه‏ها و موارديكه بايد نمونه برداري شود به عمل آيد .

 6 ـ 1 ـ 4 ـ وسيله نمونه برداري و ظروف نمونه بايد به دور از آلودگي‏هاي اتفاقي باشد .

 6 ـ 1 ـ 5 ـ محتويات هر ظرف با بسته‏اي كه براي نمونه برداري مشخص مي‏شود بايد حتي‏الامكان با وسيله مناسبي مخلوط شده و سپس نمونه معرف از آن تهيه شود

 6 ـ 1 ـ 6 ـ نمونه‏ها بايد در ظروف شيشه‏اي تميز , خشك , مناسب و يا ظروف ديگري كه بر روي نمونه‏ها تأثيري نداشته باشد نگهداري شود .

 6 ـ 1 ـ 7 ـ گنجايش گنجايه‏هاي نمونه بايد به اندازه‏اي باشد كه تقريبأ با نمونه‏ها پر شود .

 6 ـ 1 ـ 8 ـ ظروف نمونه پس از پرشدن بايد به طور غيرقابل نفوذ درزبندي و مشخصات بهر , محموله و تاريخ نمونه برداري بر روي آن قيد گردد .

 6 ـ 1 ـ 9 ـ نمونه‏ها بايد دور از منابع گرما و نور نگهداري شود به نحوي كه دماي آن نسبت به دماي محيط تغيير نكند .

 6 ـ 2 ـ روش نمونه برداري

 - ابتدا تعداد بسته‏هاي موجود در بهر مورد نظر را معين كرده و سپس با مراجعه به جدول شماره 2 تعداد بسته هايي را كه بايد از آن نمونه برداري شود مشخص نماييد .

 - با استفاده از جدول اعداد تصادفي تعداد بسته‏هاي مشخص شده را از بهر برداشته و كنار بگذاريد .

 - در صورتي كه جدول اعداد تصادفي در اختيار نباشد تعداد بسته‏هاي موجود در بهر را به تعداد بسته‏هائي كه بايد از آن نمونه برداري شود تقسيم نموده و عدد صحيح حاصله را ملاك عمل قرار دهيد .

 مثلا اگر تعداد بسته‏هاي موجود در بهر 53 باشد بايد تعداد 8 بسته براي نمونه برداري مشخص شود كه براي اين كار عدد 53 را به 8 تقسيم نموده و عدد صحيح حاصله را كه 6 است ملاك عمل قرار دهيد .

 - شمارش را از يكي از بسته‏ها شروع كرده و ششمين بسته را كنار بگذاريد اين عمل را در مورد باقيمانده بسته‏هاي موجود در بهر آنقدر ادامه دهيد تا تعداد بسته‏هاي كنار گذاشته شده به عدد 8 برسد .

 - از هريك از بسته‏هاي كنار گذاشته شده مقدار 18/75 گرم با تقريب اضافي نمونه برداري نمائيد .

 - نمونه‏هاي برداشته شده را كاملا مخلوط كرده و سه قسمت 50 گرمي از مخلوط حاصله برداشته و هر قسمت را در گنجايه‏هاي  شيشه‏اي مناسب ( كه تقريبأ حجم آن پرشود ) ريخته و طبق بند 6 ـ 1 ـ 8 عمل كنيد .

 - يك نمونه را به صاحب كالا و دو نمونه ديگر را براي آزمايش و نگهداري به عنوان شاهد به آزمايشگاه ارسال نمائيد .

*** متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است ***


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file24_1755077_2022.zip117.2k





آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات